Psychosociale therapie en de Chakra-tafel

De Chakratafel is een bijzonder produkt, ontworpen door Tjeu van Veldhoven, welke door mij als een welkome aanvulling gebruikt wordt in de psychosociale therapie.

De chakratafel is weldadig voor de gezonde circulatie van je chakrastelsel maar heeft ook een positieve invloed op je auraveld. Als je op de tafel ligt worden kokers onder de tafel verbonden met de bijbehorende chakra’s aan de achterkant van je lichaam en leg ik chakramatjes op de chakra’s aan de voorkant van je lichaam. Op deze wijze kan ik het auraveld behandelen en herstellen, de chakra’s helen en versterken, de meridiaanlijnen beter laten stromen, enzovoort. Zowel lichamelijk als geestelijk bieden de chakramatjes en de chakratafel je een nieuwe en ongekende ervaring.

FullSizeRender

illustratie van Marij van Veldhoven

Oftewel met meer “aardse” woorden. De chakratafel is de perfecte manier om je te ontladen van je stress en de beïnvloeding van anderen. Je hoeft geen fysieke inspanningen zoals hardlopen te doen om je hoofd leeg te maken. De tafel doet het voor je, puur natuur en maakt je bewust van je eigen kleur, rust en stilte. Gewoon jezelf voelen en even genieten zonder de haast van alledag. Je voelt je daarna herboren!

Waarom werken met de chakratafel?
Psychosociale therapie is voor mij een prachtige manier om samen met clienten aan de slag te gaan met hun problematiek. Ik heb echter geleerd dat een therapeutische aanpak maar een deel van de oplossing is, de andere oplossing zit in de spirituele invalshoek en heeft onder andere te maken met de stevigheid van je aura en de wijze waarop je chakra’s werken. Als er sprake is van een verstoorde balans, is dat ook te voelen aan jouw auraveld en aan de chakra’s .

Door spiritueel en psychosociaal te combineren en te werken aan de onderliggende problematiek pak je op een veel doeltreffender wijze het geheel van de mens en de verstoorde balans en is het mogelijk om je sneller weer in balans te voelen en aan de slag te gaan met de achterliggende oorzaken.

Wat de chakratafel doet en hoe deze werkt is in grote lijnen wel aan te geven, maar eigenlijk zou ik iedereen willen uitnodigen om het een keer te proberen en zelf te ervaren welke mogelijkheden het werken met de chakra-tafel jou kan bieden. Neem vrijblijvend contact met me op om eens een afspraak te maken voor een sessie. Als je het eenmaal hebt ervaren zul je vanzelf de helende werking ervan kunnen herkennen en kan je van daaruit besluiten of deze werkwijze past bij jouw vraag en of je hiermee verder wilt gaan.

O ja.. Het enige wat je uit hoeft te doen zijn je schoenen.