Geen mens is hetzelfde daarom zal ik voor elke cliënt een eigen unieke therapie/coaching laten ontstaan. Het gaat eerst om de klik. Zonder klik is er geen samenwerking en deze samenwerking is essentieel. Sleutelwoord hierin is vertrouwen hebben in elkaar, wat opgebouwd wordt door in gesprek te gaan, gedachtes en gevoelens uit te spreken en in de wisselwerking daarvan gaat de samenwerking groeien.

Ik werk zonder intakegesprek. Wanneer je besluit om bij mij een traject te volgen wil ik je bij het eerste kennismakingsgesprek meteen laten beleven hoe ik werk: Oftewel we beginnen direct! Je hoeft ook geen uitgebreide vragenlijsten in te vullen, alleen dat wat noodzakelijk is voor de start.. Wat ik verder wil weten vraag ik zelf aan je! Voordeel hiervan is dat ik je intonatie kan horen, je lichaamstaal kan zien en me kan focussen op jouw belevingswereld.

Vanaf het begin van de sessies hoef je het niet meer alleen te doen.
Ik kijk met je mee, leer je ook om op andere manieren te kijken en ondersteun je zonder het van je over te nemen.
Ik weet het niet beter dan jij!
Ik leer je om aandachtig naar de communicatie tussen jou en je medemens te kijken en geef je daarin het gereedschap om je leven blijer en gelukkiger te maken.
Ik leer je om het verschil te zien tussen je eigen energie en de energie   van anderen. Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open!
We gaan zeer zeker ook samen lachen.
Ik maak je bewust van het verschil tussen denken en voelen.
Ik ga je leren observeren vanuit rust i.p.v. stress ……

Vanuit mijn levensvreugde en positiviteit zal ik je begeleiden. Het verleden mag zijn wat het altijd geweest is en de pijn van het verleden heeft geen plek in de toekomst. Ik wil samen met jou inspiratie zoeken om het geluk te pakken in het moment van vandaag.

En ….. wat ook heel fijn is…….. we hebben 1 ½ uur de tijd.